Meditació

Meditació és un terme molt ampli, que s'utilitza tant per a l'aprenentatge de tècniques de concentració com per a tècniques avançades de creixement espiritual.

Hi ha tantes tradicions de meditació com tradicions espirituals o religioses. Darrerament, però, la ciència ha descobert l'enorme potencial que té la meditació per a la salut psicològica  i  física de  les  persones.

Es tracta d'educar la ment perquè estigui al servei de l'essència, en comptes de ser esclaus de la pròpia ment. Per això cal una pràctica regular, a més de conèixer quins són els elements que conformen una bona pràctica de la meditació.

Algunes propostes que ofereixo són l'acompanyament individual a través del Mindfulness, tallers en grup reduït per aprendre a meditar i un grup obert i gratuït de Meditació en Cors Bessons.

Mindfulness. Practica la meditació per a la salut i el benestar psicològic i espiritual
Augmenta el benestar psicològic i espiritual i fes servei a la Terra amb la Meditació en Cors Bessons (Twin Hearts Meditation)
Augmenta el benestar psicològic i espiritual i fes servei a la Terra amb la Meditació en Cors Bessons (Twin Hearts Meditation)
Posts destacats

Roser Tordera · 690 66 39 57 · roser.tordera@gmail.com

© Consciència i Psicologia Integral. Tots els drets reservats