Meditació per la Pau i la Il·luminació

Cartell_Meditació_Cors_Bessons_St._Cugat

Text realitzat per la Asociación Arhatic Yoga y Pranic Healing España.

Aquesta meditació és una poderosa eina de sanació i servei al planeta. És una tècnica molt efectiva per al desenvolupament espiritual, que ens ajuda a augmentar els nivells d’energia i a connectar amb la nostra ànima superior. Va ser introduïda per Master Choa Kok Sui, fundador de la Sanació Prànica moderna i l’Arhatic Yoga.

 

També es coneix com la Meditació en Cors Bessons, perquè activa els txakres del cor i de la corona, ambdós coneguts com els centres de l’amor. El txakra del cor està relacionat amb l’amor terrenal, l’amor al proïsme, i el txakra de la corona amb l’amor universal, l’amor incondicional.

 

És una meditació senzilla, que afavoreix el benestar general, la pau interior i la serenitat.

serenitat. A més a més, és una eina de servei en què som canals de transmissió d’energia divina per beneir la Terra. En convertir-nos en canals d’aquestes energies superiors som, alhora, sanats.

 

És una meditació oberta a majors de 16 anys i gratuïta, practicada per persones de diferents cultures, religions i cultes. Es fa regularment en més de 70 països del món.

 

El grup de meditació que realitzo a Sant Cugat està organitzat per la Asociación Arhatic Yoga y Pranic Healing España, i els diners recollits per aportacions voluntàries es destinen a projectes socials.

 

Per a més informació i altres grups de Meditació en Cors Bessons visita el web de l'associació.

Destacats

Properes meditacions* 2019:

Diumenges a les 20h, de moment exclusivament online per les mesures de confinament. Segueix l'enllaç https://zoom.us/j/406865236

 

· 15 de març

· 22 de març

· 29 de març

· 5 d'abril

· 19 d'abril

· 26 d'abril

* Envia'm un whatsapp al 690 66 39 57 perquè t'afegeixi a la llista de difusió de la meditació. Cada diumenge que faig meditació envio un recordatori (per rebre'l cal que guardis el meu contacte).

Beneficis de la Meditació en Cors Bessons

Estudi de la relació entre paràmetres neurofisiològics i Meditació en Cors Bessons Enllaç

Roser Tordera · 690 66 39 57 · roser.tordera@gmail.com

© Consciència i Psicologia Integral. Tots els drets reservats