Per què Consciència i Psicologia Integral?

Presentar les teràpies que faig sota el nom de Consciència i Psicologia Integral ha estat fruit de la meva experiència i evolució en diferents tècniques de teràpia psicològica, energètica i natural. No pretenc canviar el nom de cap teràpia que utilitzo, sinó més aviat posar un nom que pugui englobar tot el meu projecte professional entorn a l’acompanyament terapèutic de persones.

La paraula Consciència vol posar l’accent a la capacitat d’observació sense judici de la pròpia realitat viscuda. Consciència és adonar-se, observar amb distància i neutralitat les nostres accions, emocions i pensaments sense fondre’ns amb ells. Consciència per distingir entre el que som i el que no som, i així poder escollir amb més llibertat allò que volem pensar, sentir o decidir. La Consciència convida a fer un camí per assumir la responsabilitat sobre la nostra pròpia vida.

 

Psicologia Integral és la forma d’apropar-me a la teràpia amb persones. El cos emocional i mental són molt importants i crec que des d’aquí es poden fer canvis a molts nivells. Començant per la part física, sobretot quan respon a somatitzacions. Per suposat a l’hora d’aprendre una bona gestió de les emocions. Per canviar patrons familiars, creences limitants, reconèixer les decisions primerenques, les nostres tendències de personalitat, els recursos que utilitzem automàticament i revisar-los quan ja no serveixen i ens fan mal. Una personalitat sana és la base per poder desenvolupar una espiritualitat equilibrada i ben integrada, per accedir a l’aspecte transpersonal.

Darrers posts
Psicologia Sant Cugat (Barcelona)
Pranic Healing Sant Cugat (Barcelona)
Kinesiologia Sant Cugat (Barcelona)

Roser Tordera · 690 66 39 57 · roser.tordera@gmail.com

© Consciència i Psicologia Integral. Tots els drets reservats