Buscar
  • Roser Tordera

BENVINGUDA

Actualizado: 10 de jun de 2019

Benvinguts i benvingudes al bloc, gràcies per visitar-lo!

Ja fa uns mesos que el projecte de la consulta va arrencar amb molta il•lusió i amb la confiança que estic creant el meu camí, pas a pas i amb consciència. Em sento compromesa en el meu procés de creixement personal i professional i em fa molt feliç compartir tot això per poder ajudar altres persones a fer el seu propi camí.

Aquest bloc que comença vol ser un espai de reflexió personal sobre la meva pràctica terapèutica i, en definitiva, sobre una forma de vida en sintonia amb les necessitats personals i de l’entorn.

Espero que el gaudiu!


#Reflexionspersonals

0 vistas

Roser Tordera · 690 66 39 57 · roser.tordera@gmail.com

© Consciència i Psicologia Integral. Tots els drets reservats