Buscar
  • Roser Tordera

SOBRE LA SANACIÓ PRÀNICA (PRANIC HEALING)


L’Art i la Ciència de la Sanació Prànica (Pranic Healing) es basa en la utilització del prana o energia vital, coneguda en altres cultures com a chi (xinesa), ki (japonesa), pneuma (grega), ruha (hebrea) o buf de vida (segons la va anomenar Galè, el pare de la medicina moderna). Aquesta energia és la que manté el cos humà viu, enfortint-lo i permetent-li desenvolupar totes les seves activitats.

La Tepàpia Prànica és una tècnica natural altament efectiva que permet utilitzar el prana o energia vital per facilitar els processos de recuperació i desenvolupament de l’ésser humà i equilibrar condicions físiques, emocionals o mentals. Actua sobre l’aura o cos etèric de la persona i sobre els centres energètics o txakres, facilitant els processos de neteja de les energies malaltes o brutes i canalitzant energia sana. Es realitza a través de les mans sense tocar el client i s’apliquen tècniques com la neteja i l’energització. Així, s’ajuda a equilibrar, alinear i revitalitzar el sistema d’energia humà, tant si s’utilitza per ajudar els altres com si es fa per a un mateix.

S’entén que una persona està “sana” quan l’energia s’absorbeix i distribueix adequadament per tot el cos, òrgans i funcions. Tot i això, de vegades es donen acumulacions, bloquejos o fugues en el flux d’aquesta d’energia, presentant desequilibris que es manifesten com a malestars o malalties. És aquí on actua la Teràpia Prànica, ajudant el sistema a recuperar el seu estat d’equilibri.

Es tracta d’un mètode dissenyat per un Enginyer Químic i estudiós de les tradicions ancestrals, el Mestre Choa Kok Sui, que va sintetitzar saviesa antiga i ciència moderna presentant procediments precisos i resultats que poden ser avaluats i comprovats experimentalment.

La Sanació Prànica no pretén reemplaçar la Medicina ortodoxa o tradicional ni cap altre tipus de teràpia, pel contrari resulta un bon complement ja que s’enfoca en l’aspecte energètic que forma part del procés de salut i malaltia i actua en aquest nivell.

El llegat del Mestre Choa Kok Sui no tan sols és una eina senzilla i eficaç de curació sinó també un camí de creixement personal i espiritual.

Tot i que l’activitat principal de la consulta la realitzo través de la Kinesiologia Holística (en què el Pranic Healing també està integrat), he decidit oferir sessions només de Sanació Prànica per aquelles persones interessades a rebre un tractament de tipus energètic.

Per a més informació sobre cursos, activitats i meditacions relacionades amb aquesta tècnica podeu consultar:

Pranic Healing España: www.pranichealingespana.com (la major part de l’escrit ha estat traduït i adaptat d’aquesta pàgina web)

“One’s ignorance does not change reality;

it simply alters the perception of reality,

resulting in misperception and misconception of what is and what is not,

what can be done and what cannot be done.”

Master Choa Kok Sui, The Ancient Science and Art of Pranic Healing

#PranicHealing

0 vistas

Roser Tordera · 690 66 39 57 · roser.tordera@gmail.com

© Consciència i Psicologia Integral. Tots els drets reservats