Buscar
  • Roser Tordera

BON NADAL!


A mesura que els dies s’escurcen, la natura es despulla del que ja no li cal i desemboca en l’hivern.

Arriba Nadal i també les nits més llargues de l’any. Arriba una època de recolliment interior, de foscor. I és que no hi ha llum sense obscuritat. Aquests dies són una oportunitat immillorable per sentir i explorar dins nostre. Tot i el ritme frenètic que ens envolta, la natura ens brinda unes condicions fantàstiques per viure’ns amb profunditat.

Segons la Medicina Tradicional Xinesa, estem entrant en la fase aigua, la de més foscor, la més introspectiva, però també la que conté l’origen de la vida, la que emmagatzema un potencial de creació més elevat.

En la nostra cultura celebrem el naixement de Jesús per aquestes dates, la màxima expressió de la creació. Nosaltres també podem aprofitar aquests dies per sintonitzar-nos amb el ritme natural, per acabar de desprendre’ns de les coses velles i, des del silenci, des del buit, enfocar-nos en la nova creació, renéixer com a éssers nous. Una forma d’encaminar-nos cap al cicle que comença és escriure uns propòsits per al nou any.

Espero que gaudiu d’aquestes festes i que assaboriu tot el que ens porta l’hivern.


#Reflexionspersonals

0 vistas

Roser Tordera · 690 66 39 57 · roser.tordera@gmail.com

© Consciència i Psicologia Integral. Tots els drets reservats