Buscar
  • Roser Tordera

UN PONT ENTRE CIÈNCIA I ESPIRITUALITAT


La dona del vídeo que adjunto és una neuroanatomista que va patir un vessament cerebral. Ella estudiava les diferències en els circuits cerebrals de persones amb i sense malalties mentals, i va viure en primera persona els efectes de l’anul·lació de les capacitats de l’hemisferi esquerre. L’experiència que explica s’assembla molt a certes experiències místiques, d’expansió de consciència, i convida a reflexions molt interessants. A mi em fa pensar que cada cop hi ha més ponts d’unió entre ciència i espiritualitat. Com diu el Mestre Choa Kok Sui al llibre The existence of God is self-evident:

“En el moment actual, la ciència de vegades sembla incompatible amb l’espiritualitat. El que anomenem ciència és en realitat la ciència física. El que anomenem espiritualitat és, en realitat, ciències interiors o la ciència que no tracta amb el món físic.

El procés d’unió entre ciència i espiritualitat ja s'està realitzant. Això es pot veure en el camp de la física quàntica, que es fusiona amb el misticisme, en l'homeopatia, l'acupuntura, el feng shui, el txi kung, la medicina vibracional i altres.”


“Crec que quan més temps passem escollint utilitzar els circuits de pau profunda de l’hemisferi dret, més pau projectarem al món i més pacífic serà el nostre planeta. I vaig pensar que aquesta era una idea que valia la pena difondre.” Jill Bolte Taylor

#Emocions #PsicoteràpiaIntegradoraHumanista #Reflexionspersonals

9 vistas

Roser Tordera · 690 66 39 57 · roser.tordera@gmail.com

© Consciència i Psicologia Integral. Tots els drets reservats