Buscar
  • Roser Tordera

EL COS PARLA


De vegades pensem que el cos és només el producte de la interacció dels elements físics i mecànics, però això és una visió molt simplificada de la seva complexitat. Com a subsistema que forma part del que som, el cos físic interactua i està influït per la resta de subsistemes, com l’emocional, el mental o l’energètic.


Avui dia tenim disponibles moltes interpretacions psicològiques de les diferents malalties i símptomes físics. Gràcies a això és molt més fàcil tenir pistes sobre el conflicte subjacent que pot estar afavorint la somatització. No obstant, val la pena no perdre de vista que cada persona és única i que el que a una li va de meravella a l’altra li serveix de poc. Una via alternativa és llegir aquestes informacions de forma oberta, sense negar-les abans d’hora ni creure-les cegament. Pots preguntar-te: Què em ressona? Això té alguna cosa a veure amb mi? Aquest pot ser un molt bon inici per a la introspecció i l’autoconeixement, un camí per créixer i aprendre de les dificultats de la vida. T’apuntes a viure l’aventura?

#PsicoteràpiaIntegradoraHumanista #Psicosomàtica #Kinesiologia

0 vistas

Roser Tordera · 690 66 39 57 · roser.tordera@gmail.com

© Consciència i Psicologia Integral. Tots els drets reservats