Buscar
  • Roser Tordera

QUAN ÉS UN BON MOMENT?


Quan una persona es visita per primera vegada amb mi hi ha una pregunta que sempre faig: per què ara?

En general, les problemàtiques que la persona explica fa temps que hi són però per alguna raó no es decideix a trucar abans.

Cadascú tenim els nostres mecanismes per tirar endavant. Hi ha qui es diu “ja s’arreglarà” o “això no té solució”. Hi ha qui no és conscient que té un problema i hi ha qui no se’n vol adonar. Alguns no estan disposats a demanar ajuda i d’altres no creuen que ningú els pugui ajudar. En qualsevol cas, tots tenim recursos per sortir-nos-en amb més o menys encert.

Llavors, quan és un bon moment perquè algú ens acompanyi a fer canvis? Hi ha alguns indicadors que ens poden servir de referència:

· Has utilitzat tot el teu repertori de recursos però sembla que res d’això funciona.

· Saps per on has d’anar i no hi ha manera de posar-ho en pràctica.

· La teva vida està paralitzada perquè no pots decidir.

· T’adones que estàs repetint patrons familiars que et vas prometre que no tindries.

· I, sobretot, tens un alt grau de patiment i no saps com fer que disminueixi.

Sigui com sigui, normalment hi ha un detonant que fa que una persona es decideixi a trucar per demanar hora. De vegades el factor precipitant és un esdeveniment extern que agreuja les dificultats i les fa insostenibles. D’altres vegades és fruit d’un “clic” intern, una presa de consciència que diu “no vull seguir més així, he de fer alguna cosa”. O també pot ser que la idea de buscar ajuda faci temps que ronda pel cap. Llavors, com per art de màgia, un bon dia arriba a les nostres mans la informació d’un terapeuta que ens ressona i decidim deixar-nos guiar per la intuïció.

És aquest, el teu moment?


#Kinesiologia #PranicHealing #PsicoteràpiaIntegradoraHumanista #Teràpies

0 vistas

Roser Tordera · 690 66 39 57 · roser.tordera@gmail.com

© Consciència i Psicologia Integral. Tots els drets reservats