Buscar
  • Roser Tordera

A CONSCIÈNCIA


S’acaba una etapa important a la meva vida i en comença una altra. Hi ha un abans i un després. No es tracta d’un element extern que hagi canviat, aparentment tot segueix igual. I alhora, internament, tot ha canviat.

Un pas més en el meu preciós camí, que vull seguir transitant tota la vida amb consciència i alegria.

Sento una serenitat i vibració interna molt gran. És un estar en l’essència i sentir l’amplitud inabastable de la vida i del seu fluir. Tan imparable, tan silenciosa, tan inevitable, tan més gran que la meva ment! Només es pot captar quan reposa el que no sóc: les emocions, els pensaments, la ment.

No sé com transmetre aquesta sensació amb paraules perquè es queden molt petites. Només sé que cada experiència com aquesta arrela amb més potència les bases per portar a terme el meu propòsit de vida, assenta més profundament el sentit d’ajudar altres persones a posar consciència en el seu propi camí i acompanyar-les en alguns dels seus passos.


Imatge extreta d’Internet: font

#Reflexionspersonals

17 vistas

Roser Tordera · 690 66 39 57 · roser.tordera@gmail.com

© Consciència i Psicologia Integral. Tots els drets reservats