Buscar
  • Roser Tordera

CURS BÀSIC DE SANACIÓ PRÀNICAAprèn una tècnica energètica natural per sanar-te a tu i als altres!

El cap de setmana del 18 i 19 de març podràs fer un curs de Sanació Prànica per primera vegada al centre de Sant Cugat!

En aquest curs aprendràs a sentir l'energia i a explorar l'aura i els txakres; a netejar l'energia malalta d'una forma segura pel terapeuta; a energitzar sense desgastar-te; aprendràs autosanació i sanació a distància; tècniques de respiració i meditació; el sistema d'11 txakres majors i molt més. En definitiva, una tècnica eficaç per tota la vida que et servirà per tu, per la família i per molta més gent si t'hi vols dedicar.

La Sanació Prànica ha arribat a més de 90 països al món i la formació oficial està regulada per un organisme internacional (l'Institute for Inner Studies, Inc.). El certificat que obtindràs en acabar el curs és vàlid a tot el món. Jo mateixa vaig realitzar el Curs Bàsic a l'Índia i després vaig continuar els següents cursos a Barcelona amb l'Ana Maria Vargas (www.iphe.es).

#PranicHealing #Formació

0 vistas

Roser Tordera · 690 66 39 57 · roser.tordera@gmail.com

© Consciència i Psicologia Integral. Tots els drets reservats