Buscar
  • Roser Tordera

DORM COM UN ANGELET!


Durant l'abril, supera l'insomni i dorm com un angelet a un preu increïble!


Aquest mes segueixo oferint sessions de Sanació Prànica de forma voluntària per totes les persones que vulgueu provar-ho o tingueu poc recursos econòmics. Si vols dormir millor aquí tens una forma natural de tractar-te. I si dorms com un tronc però coneixes algú que tingui insomni no dubtis a enviar-li, podries ajudar-lo molt.

La Sanació Prànica (Pranic Healing) és un tractament natural no invasiu basat en la regulació de l’energia vital o prana. Les mans de la terapeuta, sense tocar el cos físic, netegen l’energia malalta i transfereixen prana saludable. D'aquesta manera, el cos restaura la capacitat natural d’autorecuperació de forma ràpida i eficaç.

Si tens insomni aprofita l’oportunitat de provar la Sanació Prànica i comprovar-ne els bons resultats. Torna a dormir com un angelet!


#PranicHealing #Teràpies

0 vistas

Roser Tordera · 690 66 39 57 · roser.tordera@gmail.com

© Consciència i Psicologia Integral. Tots els drets reservats