Buscar
  • Roser Tordera

CURS BÀSIC DE SANACIÓ PRÀNICAAprèn una tècnica energètica natural per sanar-te a tu i als altres!

El cap de setmana del 7 i 8 d'octubre podràs fer el Curs Bàsic de Sanació Prànica a Sant Cugat de la mà de la Mireia Tordera.

En aquest curs aprendràs a sentir l'energia i a explorar l'aura i els txakres; a netejar l'energia malalta d'una forma segura pel terapeuta; a energitzar sense desgastar-te; aprendràs autosanació i sanació a distància; tècniques de respiració i meditació; el sistema d'11 txakres majors i molt més. En definitiva, una tècnica eficaç per tota la vida que et servirà per tu, per la família i per molta més gent si t'hi vols dedicar.

Posa't en contacte amb mi per inscriure't, jo organitzo el curs ;)


Oferta especial si t'inscrius abans de diumenge!

Inscriu-te fins el proper diumenge 3 de setembre i per 225€ tindràs el Curs + el Llibre Bàsic*, el manual que et dona tota la informació.

*Milagros Mediante la Sanación Pránica del Mestre Choa Kok Sui, valorat en 25€.

Per formalitzar la inscripció cal abonar 100€.

La Sanació Prànica, una tècnica d'abast mundial

La Sanació Prànica ha arribat a més de 90 països al món i la formació oficial està regulada per un organisme internacional (l'Institute for Inner Studies, Inc.). El certificat que obtindràs en acabar el curs és vàlid a tot el món. Jo mateixa vaig realitzar el Curs Bàsic a l'Índia i després vaig continuar els següents cursos a Barcelona.

#PranicHealing #Formació

0 vistas

Roser Tordera · 690 66 39 57 · roser.tordera@gmail.com

© Consciència i Psicologia Integral. Tots els drets reservats