Buscar
  • Roser Tordera

POSA A PUNT EL TEU SISTEMA MUSCULOESQUELÈTICSi tens una fractura recent, lesions d’esquena o debilitat a les cames, durant el mes de novembre pots provar la Sanació Prànica i accelerar la teva recuperació.

La Sanació Prànica (Pranic Healing) és un tractament complementari no invasiu basat en la regulació de l’energia vital o prana. A través de la neteja de l’energia malalta i la transferència de prana saludable, el cos restaura la capacitat natural d’autorecuperació de forma ràpida i eficaç.

Rep aquest tractament per un preu molt reduït gràcies al servei voluntari que realitzo. Els diners es destinen a pagar la sala i a fer un donatiu a l'Associació Arhatic Yoga i Pranic Healing, de manera que contribuiràs a difondre la Sanació Prànica.


#PranicHealing #Teràpies

0 vistas

Roser Tordera · 690 66 39 57 · roser.tordera@gmail.com

© Consciència i Psicologia Integral. Tots els drets reservats