Buscar
  • Roser Tordera

VALORS ÈTICS EN PRÀCTICA


El dissabte 6 d'abril realitzaré un monogràfic de 8 hores titulat Valors ètics en pràctica: desitjos de superació i acceptació de la realitat amb els seus límits, a l'Institut Erich Fromm de Psicoloteràpia Integradora Humanista, a Barcelona.

Aquest taller pretén aprofundir sobre un valor ètic concret (desitjos de superació i acceptació de la realitat amb els seus límits) a partir de la reflexió i dinàmiques grupals. Està obert a professionals de la psicologia i psicoteràpia, a persones que estan en un procés psicoterapèutic i, en general, a tot aquell que estigui interessat en el creixement personal.

Les inscripcions es fan directament amb l'Institut Erich Fromm aquí fins a final de març.


#Activitats #Formació #PsicoteràpiaIntegradoraHumanista

0 vistas

Roser Tordera · 690 66 39 57 · roser.tordera@gmail.com

© Consciència i Psicologia Integral. Tots els drets reservats