Psicoteràpia Integradora Humanista

Aquesta aproximació terapèutica parteix de la premissa que cada persona és única i irrepetible i, per tant, l’objectiu serà acompanyar-la per superar els obstacles psicològics que impedeixen el seu creixement com a persona. Integra més de 20 models psicoterapèutics, entre els quals s’hi troba la Psicoteràpia de la Gestalt, l’Anàlisi Transaccional, la Biosíntesi, el Focusing i la Bioenergètica.

 

Està indicada per problemes d’ansietat, estrès, depressió, insomni, dolors físics de causa desconeguda, còlon irritable, mal d’esquena, dolors menstruals, etc. També és de gran ajuda per persones que es qüestionen el sentit de la vida y per millorar la capacitat d’adaptació enfront a canvis que la persona estigui experimentant a la seva vida.

Un element fonamental és la creació d’una bona relació terapeuta-client, que serà la base perquè junts puguin explorar les dificultats de la persona, des de l’acceptació, l’empatia i la congruència. Crear un entorn segur, respectuós i acollidor des d’on explorar qualsevol cosa que vulgui treballar la persona. 

 

Des del meu punt de vista, la salut i la felicitat tenen molt a veure amb el procés constant de desprendre’s d’allò que a un ja no li serveix (i li provoca patiment) i actualitzar-ho per altres formes de fer més adaptades a les noves situacions i recursos que té. Així doncs, el meu paper com a terapeuta és facilitar aquests canvis i acompanyar les persones en alguns dels passos del seu camí de creixement.

Escolta el programa on he participat

Escolta el programa on he participat (31/01/19)

Posts destacats

Roser Tordera · 690 66 39 57 · roser.tordera@gmail.com

© Consciència i Psicologia Integral. Tots els drets reservats