Roser Tordera

Sempre he estat una persona curiosa, amb moltes ganes d’aprendre i de créixer. Ja fa uns quants anys vaig veure clar que treballar amb persones i contribuir al seu desenvolupament mai em cansaria. Cada persona és única i per a mi és un honor quan l’altre obre les portes del seu món i permet que junts l’explorem. Estic molt agraïda a totes les persones que han confiat en mi per compartir un tros del seu camí.

 

Per explicar la formació que m’acredita com a bona terapeuta, trobo molt important reflexionar sobre què fa que una persona estigui en bones condicions per dedicar-se a aquesta professió. Més enllà de les titulacions, que també són importants i detallo al currículum, hi ha aspectes igualment rellevants que també vull reflectir.

En primer lloc, em dedico a acompanyar persones en els seus processos d’evolució per vocació. Aquesta tasca m’omple de felicitat i està plenament integrada en el sentit que té per mi la vida.

 

En segon lloc, procuro aplicar en mi la perspectiva holística de salut. És per això que meditar, cuidar l’alimentació, la respiració i l’exercici físic, i fer creixement personal i espiritual formen part de la meva vida quotidiana.

Finalment, també faig supervisió i formació continuada, elements molt lligats també a una bona pràctica professional.

Roser Tordera · 690 66 39 57 · roser.tordera@gmail.com

© Consciència i Psicologia Integral. Tots els drets reservats